Tilbakemeldinger om San Agustin på Shuttledirect.com

Verifiserte kundeanmeldelser fra ekte gjester som reiser fra San Agustin. Uavhengige anmeldelser fra verifiserte kunder. Les og sammenlign verifiserte kundeanmeldelser og vurderinger baser på ekte flyplasstransportklienter.

Bestill reisen din fra/til San Agustin nå
Shuttledirect.com anmeldelser på Feefo
Shuttledirect.com anmeldelser på eKomi
Shuttledirect.com anmeldelser på Google
Herr A A from Sweden
(20/08/2018)
Shuttle Direct booking service

Funkar som det ska, har använt deras tjänst flera gånger och kommer att göra det igen. Vid sista transfer fick bilen punktering flera kilometer från flygplatsen. Ersättningsbil kommit om cirka 15 minuter och vi fortsatt resan.

Transport company service

Inga konstigheter, rekommenderas

Herr A A from Sweden
(07/08/2018)
Shuttle Direct booking service

Inget negativt

Transport company service

Funkar som det ska. Rekommenderas

Mr A A from Sweden
(07/08/2018)
Shuttle Direct booking service

Funkar som det ska, rekommenderas.

Transport company service

Inget att klaga på, funkar som det ska.

Sr. J E from Spain
(07/08/2018)
Shuttle Direct booking service

Muy buen servicio y eficaz

Transport company service

Muy buen servicio y eficaz

Mr G M from United Kingdom
(31/07/2018)
Shuttle Direct booking service

Excellent service

Transport company service

Excellent service

M. S B from Switzerland
(28/07/2018)
Shuttle Direct booking service

Accueil parfait.
Transfert très bien.
Amabilité du personnel

Transport company service

Accueil parfait.
Transfert très bien.
Amabilité du personnel

Hr. T G from Germany
(26/06/2018)
Shuttle Direct booking service

Hat alles prima geklappt!

Transport company service

Hat alles prima geklappt!

Mr D C from Portugal
(02/06/2018)
Shuttle Direct booking service

Everything perfect. On time, very friendly and fast to destination.

Thank you

Transport company service

Everthing perfect. On time, very friendly and fast to destination.

Thank you

Fru T L from Sweden
(05/05/2018)
Shuttle Direct booking service

Allt fungerade perfekt. Pålitligt och tryggt!

Transport company service

Funkade perfekt! Pålitligt!

Mr P W from Sweden
(31/03/2018)
Shuttle Direct booking service

Ja apsolut. Bekymmersfritt enkelt.

Transport company service

Ja apsolut. Bekymmersfritt enkelt.

Mr H E from Sweden
(18/03/2018)
Shuttle Direct booking service

Bra omhändertagande på flygplatsen. Trevlig bilförare. Transfer till hotelldörren. Inget att klaga på.

Transport company service

Bra omhändertagande på flygplatsen. Trevlig bilförare. Transfer till hotelldörren. Inget att klaga på.

Fru A F from Sweden
(04/02/2018)
Shuttle Direct booking service

Det fungerade jättebra. Bra och billig tjänst. Däremot är jag inte säker på om det går att beställa en viss tid till flygplatsen- dvs utan att ange flight. Detta för att jag vill vara i mycket god tid innan jag ska hem

Transport company service

Det fungerade jättebra. Bra och billig tjänst. Däremot är jag inte säker på om det går att beställa en viss tid till flygplatsen- dvs utan att ange flight. Detta för att jag vill vara i mycket god tid innan jag ska hem

Fru A M from Sweden
(26/01/2018)
Shuttle Direct booking service

Lätt att boka. Fungerar till 100%.

Transport company service

Enkelt att boka lätt att hitta

Herr T H from Sweden
(10/01/2018)
Shuttle Direct booking service

Helt perfekt trevlig chaufför ren och snygg bil. Snabb cervice.

Transport company service

Toppen allt har fungerat utan problem.

Mr K G from Ireland
(24/11/2017)
Shuttle Direct booking service

Awesome service. Will use again

Transport company service

Excellent service. Perfect easy transfer

Mr A d from Netherlands
(24/11/2017)
Shuttle Direct booking service

Snel, duidelijk en positieve beantwoording van onze mail.

Transport company service

Top en goedkoop vervoer..

Herr J E from Sweden
(26/10/2017)
Shuttle Direct booking service

Verk Hood.

Transport company service

Verk Hood.

?-? K S from Finland
(21/10/2017)
Shuttle Direct booking service

Спасибо. Всё было отлично! !!Рекомендую ☺

Transport company service

Комфорт. Обслуживание. Спасибо водителю☺

Mr P F from Sweden
(17/10/2017)
Shuttle Direct booking service

Chauffören hade inga bekymmer fast vi ändrade adress på avstigningsplatsen.
Fungerade superb!

Transport company service

Chauffören hade inga bekymmer fast vi ändrade adress på avstigningsplatsen.
Fungerade superb!

Herr L L from Sweden
(14/02/2017)
Shuttle Direct booking service

Fungerade toppen. Hämtade i rätt tid på rätt ställe utan några problem. Dock körde chauffören lite för fort på vägen från flygplatsen. Verkade dessutom ha nåt problem som skulle lösas via telefon.

Transport company service

Fungerade toppen. Hämtade i rätt tid på rätt ställe utan några problem. Dock körde chauffören lite för fort på vägen från flygplatsen. Verkade dessutom ha nåt problem som skulle lösas via telefon.